dilluns, 28 de juny del 2010

Per Catalunya!



Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a guanyar.

Lluís Companys

4 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Imagino que aquest post és una resposta la sentència del TC. Ho entenc, però no sé pas què ens esperàvem. Tampoc no tinc clar que això interessi massa la gent, quan pateixen per coses tangibles. Vols dir que els polítics no ens plantegen debats ficticis? Ningú no sap què diuen els articles esmenats o anul·lats, i no obstant... I ara vindran els recursos, i el Mas ja demana que el votin per arreglar-ho... Jo em retiraria de les notícies de la política, sincerament. Ja no m'interessen.

Carles Mulet Grimalt ha dit...

Tot això és així, però les imposicions nacionals dels altres tenen la virtud, precisament de fer-nos retirar de la "política" i d'obligar-nos com a país a mirar la nostra història per projectar-nos més enllà. I ha ser conseqüents amb la defensa de la nostra dignitat com a poble.

David ha dit...

Ens hem de fer la idea que la nostra dignitat no pot estar en mans dels polítics que tenim. Els hem de passar al davant i oblidar-nos d'ells. Salutacions!

Admin ha dit...

Doncs Lluís, a mi, personalment, m'interessa ben poc la sentència del TC, un perquè ja se sabia, dos per la principutitis que té alguna gent fa fàstic ja a estes altures, sobretot quan es deixa de banda que la realitat NACIONAL passa per alguns llocs més que no Barcelona o el principat. Sí, estar-me vivint allà m'ha congriat un petit odi al vostre blaverisme que és molt més perillós i exitós que el nostre. En tot cas dic el mateix que Rubianes: "Que se metan por el culo el puto estatut, que se vayan a cagar con el puto estatut ya, que les rebiente dentro i se les queden colgando los cojones del campanario, que se vayan a cagar ya a la puta playa con la puta España!"

Bé, eixos mini-pasos de l'Estatut seran sols rebuts amb una resolta desaprovació genèrica, per vici, i perquè simplement cal rebutjar, com diu David, les patranyes dels nostres polítics (fa ràbia usar possesius i tot).