divendres, 16 de desembre del 2011

Presentació de Quadern de sal a Pedreguer


(Foto: Josep Castelló)

   Una cinquantena de persones - companys de treball, amics i veïns del poble - van omplir ahir de gom a gom la sala de la casa de cultura  de Pedreguer on presentàvem el poemari Quadern de sal
   N'estic molt agraït tant de la càlida predisposició de la gent com de la  intessant presentació que en va fer Xavier Ortolà i del diàleg i recitat posterior que Maria Josep Escrivà va compartir amb mi. El resultat va ser una vetllada realment inoblidable on vaig poder fruir dels acostaments tan interessant a l'obra que feren  Xavier i Maria Josep, així com de l'estima de tanta gent. 
   Vull agrair també les fotos de l'acte que m'ha fet arribar el bon amic Josep Castelló.

(Foto: Josep Castelló)

2 comentaris:

Calpurni ha dit...

Enhorabona!
Sempre hi ha un punt de satisfacció personal en compartir el treball ben fet.
Salut i poesia.

Maria Josep Escrivà ha dit...

Va ser una trobada gratíssima, Carles. És difícil que s'ajunten en una sala, i al voltant d'una activitat literària, les condicions que el dijous 15 es van donar a Pedreguer. Ets un entusiasta empedreït, però el teu grau d'humilitat i de modèstia supera encara el propi entusiasme. El públic era incondicional, d'acord, però tu te'ls vas posar a la butxaca. I la Casa de Cultura, amb Xavier Ortolà com a gestor cultural, és una autèntica joia en aquests temps en què fer cultura des d'un lloc oficial s'ha convertit en una mera burocràcia sense cap gust (honroses excepcions, com sempre, al marge). I a més a més, el teu QUADERN DE SAL és una joieta treballada per l'artesania dels anys. Estic molt d'acord amb Xavier que el Quadern enlluerna. I sàpies que la gent d'Edicions 96 també es va quedar encantada amb aquesta presentació. Seguirem..., si els déus bons ens ho permeten. Una abraçada!

Enllacem l'entrada a la pàgina de l'editorial.