dijous, 19 d’abril del 2012

Liebster Blog, un premi per als amics





   Les amigues i amics agrupats al bloc Burrera comprimida han acordat que aquest bloc sigui nominat amb una de les seves cinc mencions al premi LIEBSTER BLOG AWARDS:
  Es tracta d'un premi que, sembla, es va originar a Alemanya i fet ja la volta al món amb un notable èxit. 
   El funcionament és senzill: cada bloc que ha estat nominat ha de penjar aquest banner




i proposar, per la seva banda -fent-ne un breu comentari valoratiu - cinc nous guardonats  de la seva preferència que continuaran la "cadena". Tot això amb l'única condició de els blocs proposats tinguen menys de 200 seguidors enregistrats. La finalitat, doncs, és donar-nos a conèixer entre nosaltres i oferir al nostre públic enllaços interessants que possiblement no coneguen. 
   Per la meva part, en podria proposar més facilment vint que no cinc, però les normes són les normes, Així que m'he decantat finalment per uns blocs que - cal dir-ho, podrien haver estat també d'altres - però em són propers i/o seguitsamb per mi amb regularitat i fruïció:


Trepig

   El bloc del meu amic i conciutadà Josep Castelló on, tot i reflectir la humilitat i bonhomia que el caracteritza podreu fruir de la seva escriptura gens afectada, de la seva subtil intel·ligència i del seu compromís increbantable amb l'esquerra i el país.

   El bloc de qui, tot i la seva joventut, és ja un bon amic i company de "correries poètiques", on podreu fruir del seu intens treball de poeta, traductor, crític literari, activista poètic i cultural i ensenyant de la nostra llengua en diferens països estrangers

Adesiara

   El bloc de l'amic saforenc Juli Capilla on amb la combinació de rigor i de amenitat que el caracteritza ens va desgranant, a mena de dietari les seves lectures, vivències i observacions sobre la vida, la societat, el treball educatiu...

Tèrbol atzur

   El bloc de Júlia, una bloguera sensible i preparada que ha m'amprés el projecte, tan interessant i engrescador, de fer-nos conéixer, la vida i de l'obra d'un amplíssim univers de dones escriptores sovint invisibilitzades per un canon, encara ara, descaradament masculí.

País secret

   El bloc fet per una bloguera catalana i anònima, que m'interessa per les seves aportacions creatives, carregades de poeticitat.

   A totes elles i a tots ells, la meva admiració i el meu agraïment pel seu treball continuat. 

Que en fruïu també vosaltres!

4 comentaris:

Fátima Rodríguez ha dit...

Molt be, carles. Lo de pais...ya lo iba diciendo hace tiempo. Estic mig enamorat de las sevas paraules i ho que se amaga i explota.

Fatima (barcelona colors)

PS ha dit...

Gràcies de nou Carles, ha estat una sorpresa molt maca.

Segueixo llegint-te i admirant-te.

Sif ha dit...

Gràcies, Carles, pel premi i per les amistoses paraules. ens trobarem ben aviat!

Júlia ha dit...

Moltes gràcies, és un honor!