tag:blogger.com,1999:blog-4503192743653694614.post5986604825934277571..comments2023-11-26T12:58:38.967+01:00Comments on Nausica: Homenatge a EstellésCarles Mulet Grimalthttp://www.blogger.com/profile/17369777159392370895noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4503192743653694614.post-66795339567825992692011-09-04T20:44:03.529+02:002011-09-04T20:44:03.529+02:00A mi sí que m'agrada la pebrera torrada, amb o...A mi sí que m'agrada la pebrera torrada, amb oli d'oliva i un all cru tallat finet. Boníssim!novesflorshttps://www.blogger.com/profile/09091707943802404519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4503192743653694614.post-43157074295728426622011-09-04T13:03:02.646+02:002011-09-04T13:03:02.646+02:00A mi m´han vingut ganes d´anar al mercat i escalib...A mi m´han vingut ganes d´anar al mercat i escalibar-ne.Quin plaer!PShttps://www.blogger.com/profile/02613217177182800168noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4503192743653694614.post-6000049063740715432011-09-04T02:23:34.379+02:002011-09-04T02:23:34.379+02:00Teca i vers tot en u! Llàstima que no m'agrada...Teca i vers tot en u! Llàstima que no m'agrada el pebrot, com al Shin Shan! :-)<br /><br />Gràcies per tornar a participar, Carles!Víctor Pàmies i Riudorhttps://www.blogger.com/profile/09068044040229746847noreply@blogger.com