dijous, 15 de novembre de 2012

Algunes pinzellades sobre un dia de vaga(amb l'amiga Pepa Guardiola, a la manifestació de Dénia)   Estem a Dénia, és mitjan matí som en plena manifestació, amb la nostra gent. No és només un dia de lluita pels nostres drets, el que omple de llum les nostres cares és la satisfacció impagable de plantar cara per defensar la nostra dignitat.  
  A migdia, en tornar de la manifestació de Dénia, posem la ràdio per intentar saber com va la cosa.   Estan reproduint petites intervencions on la gent explica perquè fa la vaga quan, de sobte, passem a un bloc de  publicitat: Primerament El Corte Inglés ens vol animar a consumir - les seves ofertes són autèntics regals! - després l'ONCE ens vol mostrar el camí per sortir de la misèria, de seguida l'església Catòlica fa apologia de la seva funció, Loterias s'empenya a fer-nos somiar i, per reblar el clau, un producte farmacològic s'ofereix per traure'ns del decaïment... 
  No hi calen comentaris, ni sobre els condicionants mitjans de comunicació, ni sobre la perversió del sistema. El capitalisme ha travessat el llindar de la més absoluta pornografia. 
   Caldrà segar ben arran!

1 comentari:

Josep Castelló ha dit...

Una anàlisi ben clarivident i alliçonadora.